Prizorišče dirke so Črne njive (gps koordinate: 45.5725004, 14.25755649) nad Ilirsko Bistrico. Ko pridete v Ilirsko Bistrico, poiščite odcep proti Sviščakom. Pot se bo začela hitro vzpenjati in po 2.5 km zavijeto levo. Pot do prizorišča bo jasno označena s tablami organizatorja.

Kako do Ilirske Bistrice?

Iz smeri Reke (Rijeka):

MP Jelšane – Ilirska Bistrica – na 1. krožišču z mlinskim kolesom izberite 2. izhod – nato se vozite cca 1 km in ne zavijajte z glavne ceste vse do odcepa za Sviščake. Ta je cca 50 metrov za Lekarno (na vaši desni).

Iz smeri Ljubljane:

Na avtocesti zavijte na izvozu Postojna. Na semarforju zavijte levo – smer Ilirska Bistrica / Reka. Vozite se po magistralki do Pivke – na križišču zavijete v smeri Knežaka – od tam nadaljujete v smeri Ilirske Bistrice. Na prvem krožišču v Ilirski Bistrici izberite tretji izhod. Po približno 200 metrih boste ugledali smerokaz za Sviščake, ki vas bo usmeril na levo.

Iz smeri Kopra:

Avtocesto zapustite na Kozini in nadaljujte v smeri Reke. Po tem ko prevozite Podgrad, zavijte levo v smeri Ilirske Bistrice. Regionalke se držite dokler ne dosežete Ilirske Bistrice. Po tem ko prečite most čez reko Reko, na križišču zavijte desno v smeri Reke. Po obvoznici nadaljujte le do semaforiziranega križišča v katerem zavijete levo v smer centra. Prečkate železnico in se držite prednostne ceste. Po kakih 300 metrih pridete na križišče pr nekdanjem bencinskem servisu. Zavijete desno in pridete do krožišča pri gostilni Pri Matetu, Izberite 2 izhod. Po približno 200 metrih boste ugledali smerokaz za Sviščake, ki vas bo usmeril na levo.